Verkkovalmennukset

Valmennukset

Sohvaperunasta lenkkihirmuksi
Haluatko oppia lenkkeilemään ja jopa pitämään siitä, mutta lähtö lenkkipolulle hirvittää. Tämä valmennus on sinua varten. 

Jos olet jo ostanut, kirjaudu tästä

Kohti parempaa itsetuntoa 

Painitko itsetunto-ongelmien kanssa? Miten saat paremman itsetunnon ja pystyt hyväksymään itsesi paremmin.

Tulossa pian! Jätä yhteystietosi tällä sivulla olevalla lomakkeella, jos haluat kuulla valmennuksesta ensimmäisten joukossa ja haluat sen edulliseen hintaan.

Tunne tunnesyöminen

Oletko tunnesyöjä? Miten opit elämään sen kanssa ja pääset siitä eroon? Valmennus tulossa pian. Jätä yhteystietosi tällä sivulla olevalla lomakkeella, jos haluat kuulla valmennuksesta ensimmäisten joukossa ja haluat sen edulliseen hintaan.

Pätkäpaastolla paino kuriin
Tuntuuko, että mikään ei auta painonpudotuksessa? Pätkäpaasto on ollut monelle sellaiselle ratkaisu, joille mikään muu keino ola auttanut. Valmennus tulossa toukokuun aikana. Jätä yhteystietosi tällä sivulla olevalla lomakkeella, jo haluat kuulla valmennuksesta ensimmäisten joukossa ja haluat sen edulliseen hintaan.

Valmennusten taustaa

Tältä sivulta löydät verkkovalmennukset. Teen valmennuksia koko ajan lisää. Niiden tarkoitus on, että opit pysyvästi muuttamaan tapojasi ja oppimaan uutta. Koska täydellistä elämäntaparemonttia on hankala tehdä hetkessä, valmennuksissa keskitytään yhteen asiaan kerrallaan. Samalla opit kuitenkin muutoksen tekemisen lainalaisuuksia ja voit hyödyntää samoja oppeja myös muissa elämän osa-alueissa.

Vaikka valmennukset sisältävät paljon tietoa, on niissä aina myös tavoitteena opettaa sinua ajattelemaan itsestäsi ja asiosta uudella tavalla. Kehität siis samalla myös mieltäsi. Opit mm. motivaatiosta, tavoitteista, itsesi hyväksymisestä samalla kun opit uusia toimintatapoja. 

Kaikki valmennukset ovat ns. "matalan kynnyksen valmennuksia", eli ne lähtävät sellaisesta tasosta, että jokainen pääsee varmasti mukaan. Jos olet jo pidemmällä elämäntaparemontissa tai liikunnassa, nämä valmennukset eivät ole sinua varten.

Olen valmentaja erikoistunut aloittelijoihin. Valmennuksissani keskityn aina myös tapojen, motivaation ja itsetunnon valmentamiseen.