top of page
Happy Mother's Day (Poster).png

Kuka?

Olen Saija, mentaalivalmentaja sekä pian ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen opiskellut laajasti ihmisen hyvinvointia, aivojen ja ihmismielen toimintaa sekä sitä, miten voin auttaa ihmisiä voimaan paremmin stressaavissa ja ahdistavissa elämäntilanteissa. 

 

Olen itse aikanani kärsinyt kaksi kertaa burn outin sekä elänyt monta vuotta hyvin stressaantuneena ja ahdistuneena. En saanut apua ja tämä sai minut opiskelemaan sitä, miten voin auttaa itseäni. Nyt haluan auttaa muita elämään ilon ja kiitollisuuden täyteistä elämää.

Opintoni:

- Health Coach (Hyvinvointivalmentaja)

- Personal Trainer

- Coaching valmentaja

- Psykologian opintoja (Helsingin AY)

- NLP Practitioner

- NLP Master Practitioner

- Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (valmistuminen syksy 2024)

Kenelle?

Stressin, ahdistuksen ja henkisesti huonon olon kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Jos siis tuntuu, että omat keinot ovat lopussa, voin auttaa sinua.

 

Mielenterveyttä kannattaa hoitaa myös ennalta ehkäisevästi ja opetella keinoja tilanteisiin, joissa stressi saattaa ottaa yliotteen.

Mitä?

Minulla on käytössä laaja valikoima keinoja auttaa. <3 Keinoni ovat usein ratkaisulähtöisiä, mutta joskus on myös tarvetta kurkistaa menneeseen enemmän. Olen vahvasti läsnäoleva ja intuitiivinen valmentaja ja (tuleva) terapeutti. Minulle on tärkeintä, että sinä asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi ja saat käyttöösi työkaluja, joilla olosi paranee.

Käytän myös taideterapeuttisia keinoja apuna, jos yhdessä asiakkaan kanssa koemme niiden olevan hyödyllisiä. (musiikki, kuvataide, kirjoitus). Terapia / valmennus on mahdollista pitää myös vaikka ulkona kävellen. 

Missä?

Terapia tällä hetkellä livenä Hangossa. Terapiaa saatavina myös etänä.

Terapia-ajan Hankoon (Bulevardi 20) voit varata "Ajanvaraus" sivulta.

Yritysvalmennukset Etelä-Suomen alueella. 

Voit kysyä vapaita aikoja: saija@saijahakonen.com osoitteesta tai WhatsApp/tekstiviesti 0400-317133. Voit myös lähettää viestin tämän sivuston kautta. 

Paljonko?

Saat terapiaa varattua nyt edullisesti, koska ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin opintoni ovat vielä kesken. Hinnat:


2024 tammi-kesäkuu: 50 € (sis. alv) 50 min. (ensimmäinen käynti 40 €)
2024 heinäkuu ---> 75 € (sis. alv) 50 min.

Anchor 1
My Approach
Paljonko
bottom of page