top of page
Happy Mother's Day (Poster).png

Vapaudu stressistä - valmennukset työyhteisöille

Yritysvalmennukset esim. tyhy-päivään

OIKOPOLKU (kesto 1-2 h) 240e (+ alv 24%) 

Oikopolku antaa tiiviissä paketissa osallistujille oivalluksia siitä, miten stressi syntyy kehossa ja mielessä. Se tarjoaa myös työkaluja, miten stressiä voi lähteä vähentämään. Osallistujat saavat uudet koordinaatit, joiden avulla stressaavassa maailmassa on helpompi navigoida.                                

 

LÖYTÖRETKI (kesto 3-4 h) 480e (+ alv 24%)

Löytöretkellä lähdetään pureutumisella syvemmälle stressin syntyyn ja vaikutuksiin. Jokainen osallistuja löytää itsestään omat stressin lähteensä sekä saa työkalut käsitellä niitä. Innostavilla tarinoilla ja kokemuksellisilla harjoituksilla saadaan muutos jokaisessa kohti stressittömämpää elämää. 

 

MUUTOSMATKA (5-6 h) 720e (+ alv 24%)

Näiden tuntien aikana lähdetään matkaan stressin anatomiaan sekä omaan itseen. Muutosmatka on täynnä oivalluksia, omiin toimintatapoihin tutustumista ja ennen kaikkea uusien tapojen oppimista. Se on osallistujille kuin rohkea ja kokemuksellinen hyppy tuntemattomaan, joka muuttaa elämää sellaiseen suuntaan, jossa voi elää paremmissa tunteissa ja stressittömämmin. Muutosmatkalla on myös aikaa keskusteluille ja pohdinnoille.

*Hintoihin lisätään matkakulut pk-seudun ulkopuolella

Anchor 1
My Approach
bottom of page