top of page
Search

Uusi vuosi - paremmat tunteet

En tee varsinaisia uuden vuoden lupauksia, mutta olen parin vuoden ajan miettinyt vuoden vaihteessa sitä, millaisia tunteita haluaisin alkavana vuonna kokea enemmän.

Miksi juuri tunteita, eikä pelkästään konkreettisia tavoitteita?

💡 ihmisen kaiken tekemisen takana on aina tunne, jota lopulta tavoittelemme

💡 kun asettaa tavoitteeksi tunteen, voi siihen päästä montaa eri reittiä. Tällöin ei kulje ”laput silmillä” vaan voi päätyä kokeilemaan ihan uusia juttuja

💡 on helpompi huomata ja nauttia myös pienemmistä asioista elämässä, kun huomaa niiden tuottavan haluttua tunnetta.

💡 tunteita voi tuntea myös ilman, että saavuttaa jonkin päämäärän. Esim. rauhaa voi tuntea ihan vaan joka päivä pysähtymällä ja rauhoittumalla tähän hetkeen. Tai kiitollisuutta voi tuntea hyvinkin pienistä jutuista

💡 tunteita voi opetella tuntemaan lisää, jotta ne ovat enemmän läsnä jokapäiväisessä elämässä. Niiden tuntemista ei siis tarvitse ”odotella”, jonkin konkreettisen asian saavuttamisen kautta.


Ja tämä ei poista sitä, etteikö voisi olla myös niitä konkreettisia tavoitteita. On minulla niitäkin, mutta on hyvä tunnista tunteet niiden taustalla ja miettiä, onko ne oikeasti niitä, mitä elämältä haluaa.


Minulla oli viime vuoden tavoitteina tuntea lisää rauhaa, iloa ja kiitollisuutta. Näitä sainkin, kun rupesin niitä tietoisesti lisäämään elämääni ja harjoittelemaan niiden tuntemista.


Tälle vuodelle haluan tuntea lisää innostusta, kiitollisuutta, rakkautta (myös itseä kohtaan) ja tietoisuutta.


Mitä tunteita sä haluaisit lisään elämääsi tänä vuonna?
Henkilökohtainen ”Vapaudu stressistä”- valmennus ”Vapaudu stressistä”-verkkovalmennukset (tulossa)

Kommentare


bottom of page