Kenelle

Elämäntaparemontin haltuunottaminen voi joskus olla vaikeaa, vaikka motivaatiota olisi. Takana voi olla myös monia laihdutusyrityksiä tai epäonnistuneita yrityksiä muuttaa ruokavaliota ja aloittaa liikuntaa. Syinä siihen, ettei elämäntaparemontti ole onnistunut ei ole huono itsekuri tai että et pystyisi muutokseen. Syynä on se, että muutos on tehty niin, ettei uusia tapoja ole opeteltu kunnolla eikä tavoitteita ja motivaatiotekijöitä ole mietitty tarpeeksi hyvin. 

Liikkumaan lähteminen voi olla myös asia, joka mietityttää. Miten lähden liikkeelle, jos kunto on huono? Uskallanko lähte salille? Miten löytäisin liikunnan ilon? Myös ruokavalion kanssa voi olla taistelua. Miten pidän yllä uutta ruokavaliota? Mitä minun tulisi syödä? Usein tulee pohdittua myös sitä, mistä löydän motivaatiota ja miten pidän sitä yllä? Entä miten saisin vihdoin tehtyä pysyvän elämäntaparemontin?

Jos pohdit näitä kysymyksiä, olen valmentaja sinua varten. 

Varaa ilmainen 30 minuutin konsultaatio, jonka aikana selvitämme, miten sinun tiesi kohti terveempää elämää lähtee parhaiten käyntiin. Kartoitus ei sido sinua mihinkään. 

Varaa aikasi tästä. (Paikkana Orimattila. Jos halaut varata valmennuksen Lahteen tai muulle paikkakunnalle, ota yhteyttä: saija.hakonen@gmail.com tai 0400-317133)

Olen erikoistunut asiakkaisiin, jotka eivät ole yrityksistä huolimatta onnistuneet elämäntaparemontin tekemisessä. Käytän valmennuksissa aina myös mentaalipuolen valmennusta parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Valmennan myös "pelkopotilaita", eli jos et halua tai uskalla lähteä salille tai liikkumaan, voit tehdä sen turvallisesti minun kannustavassa valmennuksessani.