Lähde mukaan lenkkiohjelmaan, jolla sinustakin voi tulla lenkkihirmu

Lähde mukaan verkkovalmennukseen, jossa opitaan oikeanlaisen lenkkeilyn salat ja opetellaan pitämään lenkkeilystä. 

Tämä matalan kynnyksen valmennus sopii sinulle, jonka elämässä lenkkeily ei ole ollut mukana viime vuosina, mutta haluaisit lähteä nyt kuntoa kasvattamaan ja nauttimaan liikkumisesta.

Usein lenkkeily alkaa hyvin, mutta muutaman lenkin jälkeen into hiipuu.  Kuulostaako tutulta? Tähän on monia syitä. Tässä valmennuksessa taklaamme nämä syyt ja käymme läpi, miten motivoidut lenkkeilystä ja lähdet liikkeelle oikein. 

Saat mm. kaksi eri lenkkiohjelmavaihtoehtoa neljäksi viikoksi ja opit myös rakentamaan omanlaisesi lenkkiohjelman jatkossa. Opit tavoitteellisesta harjoittelusta ja siitä, millä motivoit itsesi lähtemään lenkille myös silloin, kun ei huvittaisi. 

Tässä valmennuksessa yhdistetään fyysinen ja mentaalipuolen valmennus, joka takaa pysyviä tuloksia. Saat valmennuksen nyt keväthintaan 14,90 € (ovh 34,90 €)

"En ole ikinä pitänyt lenkkeilystä ja se on harmittanut, sillä se on kuitenkin helppo ja edullinen tapa liikkua. Tällä kurssilla koin ahaa-elämyksiä siitä, miksi näin on ollut. Opin miten lähden liikkeelle oikein ja miten liikun sellaisen lenkkiohjelman mukaan, että se sopii arkeeni. Opin myös tärkeitä faktoja mm. sykkeistä ja kunnon kehittämisestä. Parasta kuitenkin on se, että motivoidun nyt lenkkeilystä ja saan lähdettyä lenkille myös silloin, kun ei oikein huvittaisi." - Nainen 39-

vuotta