Kuka olen

Koulutus ja tausta
Ihmisenä
Koulutus ja tausta

Olen ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, personal trainer sekä mentaalivalmentaja. Olen valmentanut sekä yksilö- että ryhmävalmennuksia sekä pitänyt yleisöluentoja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Katson ihmistä ja hyvinvointia kokonaisuutena; monta palaa täytyy saada loksahtamaan paikalleen, jotta saadaan aikaan pysyviä muutoksia.

Olen erikoistunut mentaalivalmennukseen, eli siihen, miten muutos tehdään mielen tasolla. Kaikki toimintamme lähtee ajatuksistamme. Olemme oppineet tiettyjä tapoja toimia ja siksi muutos voi olla joskus haastavaa. Haluankin valmentaa ihmisten ajatusmaailmaa, jotta he saavat itsestään ja potentiaalistaan käyttöön mahdollisimman paljon.

Ihmisenä

Olen kahden teini-ikäisen lapsen äiti, vaimo sekä yrittäjä. Olen elänyt viime vuodet kiireistä lapsiperhearkea ja pyörittänyt yritystä siinä ohessa. Silti olen onnistunut, rennolla otteella, pitämään yllä terveellisiä elämäntapoja ja pystynyt kouluttamaan niitä myös muille. 

Olen innostava ja ihmislähtöinen. Olen saanut positiivista palautetta siitä, että pystyn tuomaan uusia näkökulmia ihmisten elämään. Osaan valmentajana ottaa juuri sinun tilanteesi huomioon ja tuomaan ne muutoksen avaimet, joita sinä tarvitset, siinä aikataulussa joka sinun elämäntilanteeseesi sopii.