Palvelut ja hinnat 

Maksuton kartoitus

Suosittelen, että aloitat varaamalla maksuttoman 30 min. kartoituksen. Voimme yhdessä käydä tilanteesi ja tavoitteesi läpi. Kartoituksessa katsomme yhdessä, millaisesta valmennuksesta sinulle on hyötyä. Huom, kartoitus ei sido sinua mihinkään ja sinulle ei myydä väkisin mitään. 

Yleistä valmennuksistani

Kaikki valmennukseni sisältävät myös mentaalipuolen valmennusta (sekä ravinto- että pt-valmennus). Voit kuitenkin varata myös pelkän mentaalipuolen valmennuksen, joissa voimme käydä läpi asioita, jotka auttavat sinua muuttamaan tapojasi ja ajatteluasi niin, että saat eväitä pysyvän muutoksen tekemiseen. 


Teen valmennuksia pääasiassa Orimattilassa, Lahdessa ja Mäntsälässä. Jos varaat aikaa muualle kuin Orimattilaan, teethän sen sähköpostilla tai soittamalla. Mentaalivalmennus onnistuu myös etävalmennuksena puhelimessa.

 

Ajanvaraus Orimattilaan: Varaa aika ajanvarauksen kautta. Kun olet tehnyt varauksen suoraan kalenteriin, otan sinuun yhteyttä ja sovitaan tarkempi valmennuspaikka.
 

UUTTA!

Nyt motivaatiosparraukset myös puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelinsparrauksen voit varata kalenterista, soittamalla tai sähköpostilla. Sähköpostisparrauksesta saat lisätietoja lähettämällä postia osoitteeseen: saija.hakonen@gmail.com (Tiedustelu ei sido sinua vielä mihinkään.)

Jos etsit motivaatiota elämäntaparemonttiin, liikuntaan tai tarveelliseen syömiseen, on tämä sinulle. Tai jos olet kadottanut motivaatiosi, niin etsitään se yhdessä takaisin.

Varaa ilmainen kartoitus
Varaa valmennus tästä 
Mentaalivalmennus
 
Tuntuuko, että muutos ei suju?
Palaatko aina vanhoisin tapoihin?
Etkö saa muutoksesta pysyvää?
Etkö osaa asettaa oikeinlaisia tavoitteita?
Tällöin mentaalivalmennus on sinua varten. 
Hinta: 50 min, 60 €
            30 min, 40 €
Hyvinvointivalmennukset
 
Salivalmennus 50 min, 60 €
Pari PT salilla 6o min, 80 €
Muu liikuntavalmennus 30 min, 40 €
Muu liikuntavalmennus 50 min, 60 €
Ravintovalmennus 50 min, 60 €
Motivaatiosparraus, UUTTA
Motivaatiosparraus (live), 30 min, 40€
Motivaatiosparraus (puhelin), 30 min, 40€
Motivaatiosparraus(sähköp.), 40 €